Despre noi

Sediul social al firmei este declarat in Cluj-Napoca, str Nirajului nr 3. Aceasta este si adresa la care se desfasoara corespondenta. Activitatea de baza cat si cea de birou se desfasoara la punctul de lucru declarat in Cluj Napoca pe strada Calea Someseni Nr 6. Service – ul auto este dotat cu o sala de asteptare cu vizibilitate la posturile de lucru, TV, wireless, aer conditionat precum si 2 birouri pentru receptie auto si facturare.


Firma dispune de un personal bine calificat care isi desfasoara activitatea la punctul de lucru: 7 mecanici,1 electrician, 2 tinichigii, 2 vopsitori, 1 receptioner auto, 1 receptioner marfa, 1 operator facturarre ,1 manager ,1 administrator , un numar de 17 angajati.


MAS SERVICE vă pune la dispoziţie o gama variată de servicii auto la standarde europene. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmărind dorinţa clientului de a se adresa unui service specializat, care să ofere o gamă variată de servicii şi produse şi să deţină o competenţă tehnică ridicată pentru diagnoză, reparaţia şi întreţinerea celor mai moderne autovehicule, astfel service-ul este autorizat R.A.R. Nr. 8486/31.03.2010 petru o gama larga de marci de autovehicule: DACIA, FIAT,IVECO Daily, MERCEDES, BMW, AUDI, VW, SEAT, SKODA, FORD, DAEWOO, PEUGEOT, TOYOTA, RENAULT, NISSAN, OPEL, HYUNDAI, SUZUKI, MITSUBISHI, CHEVROLET, etc .


Service-ul desfasoara activitati specifice de verificare, intretinere, diagnoza si reparatie autoturisme (mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza,AC, reglaj directii, vulcanizare, parbrize).