Serviciile noastre

La Mas Service, ne punem pasiunea în fiecare proiect și oferim fiecărui vehicul atenția pe care o merită. Vrem să vă oferim o experiență de tinichigerie auto care să vă lase cu o mașină restaurată la perfecțiune.

În comparație cu alți furnizori de servicii de tinichigerie auto, ne distingem prin pasiunea noastră pentru detalii și angajamentul nostru față de calitate. Suntem aici pentru a aduce strălucirea inițială mașinii dumneavoastră, făcând din fiecare reparație o lucrare de artă.

Contactați-ne acum pentru a discuta despre reparațiile de care aveți nevoie și pentru a experimenta serviciile de tinichigerie auto superioare oferite exclusiv de Mas Service!
Expertiza în Reparații Auto și Colaborarea cu Firmele de Asigurare
La Mas Service, nu doar că ne străduim să oferim cele mai bune servicii de tinichigerie auto, dar suntem și partenerul dvs. de încredere pentru gestionarea constatărilor de daune și colaborarea cu firmele de asigurare. Înțelegem cât de stresant poate fi procesul de obținere a despăgubirilor în urma unui accident sau daunei auto, de aceea suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar în această situație dificilă.

Expertiza Profesională

Echipa noastră de experți în reparații auto este instruită să identifice cu precizie daunele, să le evalueze și să ofere soluții rapide și eficiente. Ne asigurăm că fiecare detaliu este consemnat în mod corespunzător pentru a vă asigura că veți primi compensația pe care o meritați.

Documentare Detaliată

Colaborăm cu dvs. pentru a documenta daunele în detaliu, utilizând tehnologie de ultimă generație și metode profesionale de evaluare. Această documentare detaliată este esențială pentru a susține cererile dvs. de despăgubire și pentru a asigura un proces fără probleme.

Colaborare Eficientă cu Asigurările

Avem experiență în colaborarea cu o gamă largă de companii de asigurare. Cunoaștem procedurile și cerințele specifice ale acestora, ceea ce ne permite să facilităm comunicarea și să accelerăm procesul de obținere a despăgubirilor.

Asistență Personalizată

Vă stăm alături pe parcursul întregului proces de gestionare a daunelor și colaborare cu asigurarea. Vă oferim consiliere și ghidare în fiecare etapă pentru a vă asigura că sunteți complet informați și în control.

Mike Harris

Personal Injury Lawyer, Managing Partner

Mattis ullamcorper venenatis odio non ligula sed iaculis aliquet volutpat sit viverra tempus, vitae aliquet morbi enim, sapien vel sit aliquam in adipiscing porttitor.

John Millner

Car & Truck Accident Lawyer

A elit facilisis massa, neque turpis consequat diam mi, sit malesuada vestibulum dolor congue diam, tristique morbi vivamus maecenas rutrum morbi metus nec cursus commodo tellus eget molestie lacus.

Clark Huber

Personal Injury Lawyer

Urna nisi id velit mauris at amet diam, cras aenean aliquam luctus duis pellentesque sem volutpat imperdiet in sed auctor scelerisque morbi odio arcu.

Constatări Daune

Apeland la serviciile noastre, aveti garantia ca primiti cea mai profesionista gama de servicii, incepand cu o constatare completa si corecta a daunelor, intocmirea dosarului de dauna, reparatia cu piese originale si masina la schimb pe toata durata reparatiei.

Mecanica

Firma noastra efectueaza o gama larga de reparatii mecanice intr-un atelier special amenajat, cu personal bine pregatit. Avem in dotare o hala multifunctionala prevazuta cu scule, dispositive de ultima generatie , elevatoare de diferite tipuri si un canal pentru verificari si reparatii.

Vopsitorie

Atelierul de tinichigerie auto este dotat cu aparatura de ultima generatie utilizand un sistem computerizat special pentru vopsitorie auto, si o balanta electronica de mare precizie. Personalul nostru specializat in tinichigerie si vopsitorie auto are ca obiectiv obtinerea …

2022

Aliquet tristique sollicitudin malesuada suspendisse facilisis orci tortor commodo aliquet augue lorem.

2021

Consequat leo risus molestie nibh integer adipiscing lobortis.

2020

Nibh donec massa duis eget viverra auctor proin tellus odio cras dolor.

Ce spun clienții despre noi?

Client Mas-Service

In drum de la Bucuresti spre Oradea mi s-a aprins pe bord becul care ma atentiona ca trebuie sa schimb plăcuțele de frâna, iar pentru ca tot urma sa îmi vizitez niște rude in Cluj, in cele 2 zile, Mas Service mi-a înlocuit plăcuțele de frâna cu senzori cu tot si mi-a deblocat rezervorul cu lichid de spălat parbrizul, pentru ca rămăsese lichid de parbriz de vara și in acele zile a scăzut brusc temperatura. Ultimii km pana la Cj nu am mai putut șterge parbrizul, fiind înfundate duzele. Mulțumesc, Mas Service. Porsche Cayenne SB-77-MCA.

REALIZEAZĂ O PROGRAMARE